Нещо повече за салона

Салон „ЕА“ е основан през 2015 година. Артистичният интериор пленява с топлина, която позволява на клиентите да се отпуснат и да се наслаждават на процедурите в приятна и приятелска атмосфера. Основателката на салона София Сретенова се занимава професионално в сферата на естетиката повече от 16 години, което Ви гарантира качествена и професионална услуга. От 2011 година е и преподавател, а за 2017 година е най-успешен обучител на  Cuccio България.

Нашето Съобщение

Всеки човек е красив стига да иска да бъде такъв

Какво правим

В салона ще бъдете поглезени и обгрижени с най-доброто от съвременните продукти за ръце, лице, крака и тяло. Също така салонът разполага с апаратура за пресотерапия и диодна лазерна епилация, с терапии за лице и тяло на водещи козметични марки.

Процедурите и услугите, които предлагаме, са: пресотерапия, диодна лазерна епилация, маникюр, маникюр с гел лак, педикюр, медицински педикюр, декорации, ноктопластика, спа терапии, детоксикация, кола маска, професионален грим, пиърсинг, татуировки, антицелулитни процедури, масажи, поставяне на мигли, курсове.

Предлагаме и козметични продукти, с които да поддържате добрия си външен вид и у дома.

Какво целим

Красотата не се съдържа в идеалните пропорции, тя е съчетание от излъчването – вътрешно и външно, които в хармония създават добро разположение на духа и самочувствие за външния вид. Ние ще Ви помогнем в създаването на Вашата хармония и ще се погрижим усмивката да не слиза от лицето Ви.

Красотата е във вас, а проявлението ѝ е наша грижа.

Галерия