Лице

Лице

Aquatherm е идеално решение за чувствителна кожа, както и кожа с начален или напреднал стадий на розацея и купероза. Благодарение на високото съдържание на термална вода от Сали де Беарн от френските Пиренеи, професионалната терапия и ежедневните продукти от линията нормализират и успокояват чувствителната и възпалена кожа.


Резултати: възобновява защитата на кожата към агресивните външни влияния, успокоява дразненето, лющенето и зачервяването на чувствителната кожа, създава усещане за комфорт


Активни съставки: чист колаген от морски произход (99%), термална вода, олигозахариди

Терапията с хиалуронова киселина се препоръчва за всяка възраст и сезон. Основна грижа за нуждите на Вашата кожа. Съдържа хиалуронова киселина с много ниска и висока молекулна маса, които възстановяват баланса на хидратация в кожата до най-малката й съставна част, а именно клетката. Цялостна грижа за кожа с повяхнал вид, бръчки от дехидратация, потъмнен тен, суха, дехидратирана кожа, лющене и петна.


Резултати: хидратира кожата в дълбочина, намалява бръчките от дехидратация, възстановява сухата, дехидратирана кожа

Активни съставки: хиалуронова киселина с много ниска и висока молекулна маса, екстракт от
слънчоглед, ксилитол и негови производни

Тази терапия е отговорът на Скейндор на всички асоциирани с нежната зона от околоочния контур проблеми които са израз на процесите на стареене и умора, а именно отпускане на кожата, мимически бръчки, торбички и тъмни кръгове под очите. Терапията подхранва и се грижи нежно за накъсани и чупливи миглите, като ги прави по-здрави, блестящи и плътни.


Резултати: незабавно освежава кожата от околоочния контур, прави я по-хидратирана, стегната и жизнена, намалява мимическите бръчки и има лифтинг ефект върху отпуснатия горен клепач, подхранва миглите, подобрява микроциркулацията, с което подобрява състоянието на тъмните кръгове и торбичките.


Активни съставки: микросфери хиалуронова киселина, екстракт от мимоза, Darutoside, биотин

Троен възстановяващ анти – ейдж комплекс от три вещества с „ретиноло подобно” действие съставен от чист ретинол, Bakuchoil и водно разтворим екстракт от соя, които подпомагат подмладяващото действие на ретинола. Прекрасна подмладяваща терапия, която възстановява и възобновява структурата на кожата по начин, че тя отново да придобие качествата на младата кожа.


Резултати: «изпълнена», подмладена и стегната кожа, подобрява вида на кожа със следи от акне, изсветлява петната и редуцира следите от фотостареене.


Активни съставки: чист ретинол, Bakuchoil, екстракт от соя, невен, антиоксиданти

Витамин С е една от най-ценните активни съставки в дерматологията, известен с многобройните си благотворни ефекти върху кожата. Той е мощен антиоксидант, стимулира обмяната на вещества в кожата и формирането на нов колаген. Терапия с Витамин С на Скейндор е истински мощен антиоксидантен коктейл, който подхранва кожата, придава й бляскав и здрав вид.

Резултати: подхранена, блестяща и здрава кожа, изсветлява петна, стимулира производството на
колаген в кожата


Активни съставки: Витамин С, екстракт от нар (Витамин Е и А), чист сок от алое вера

 

Богата и луксозна анти-ейдж терапия за първи следи от стареене като повяхнал, отпуснат вид на кожата и следи от фотостареене. Недиференцираните клетки в нанолипозоми подпомагат производството на нови, здрави клетки в кожата и по този начин стимулират обновяването на кожата от вътре навън.


Резултати: по-плътна, подхранена и здрава кожа, забавя процесите на стареене и увеличава дълголетието на кожата
Активни съставки: недиференцирани клетки от ябълка в нанолипозоми, екстракт от Jambu, морски копър, морска лавандула, лупина, хиалуронова киселина с висока молекулна маса + силиций

Чрез комбиниране в едно на запълващи техники и вещества, които успокояват контракциите на кожата, терапията Corrective е прекрасно оръжие за борба с мимическите бръчки, та до най- дълбоки такива. В резултат на ефекта на терапията още след първите няколко процедури бръчките постепенно и естествено започват да изчезват.


Резултати: подобрява състоянието на мимически и дълбоки бръчки, възвръща плътността на
кожата, оставя кожата подхранена и хидратирана

Активни съставки: 3 пептида изпълващи и отпускащи контракциите на мускулите пептиди,
лиофилизирана хиалуронова киселина

GLOBAL LIFT (ProGEN-in) e ексклузивна, патентована от Скейндор технология, която се основава на принципа на терапиите спиращи процесите на стареене (връща времето назад в старите клетки и отлага процесите на стареене в новите). Цялостна анти-ейдж стратегия, която има за цел да постигне ремоделиращ ефект върху лицето.


Резултати: ремоделира овала на лицето, изпълва дермата и възстановява загубения от
влиянието на процесите на деградация на колагена и еластина обем, намалява дължината и
дълбочината на вертикалните бръчки.


Активни съставки: (ProGEN-in) комплекс, екстракт от червен пипер, лупина

Процедура със силно ексфолиращо действие без излющване, която съчетава всички познати на козметологията техники в едно. Мощно оръжие за обновяване на кожата – избелва петната и предотвратява тяхната бъдеща поява като действа на генетично ниво. Комбинацията от гликолова, лимонена и фитинова киселина уеднаквяват цвета на кожата и отстраняват повърхносните петна.


Резултати: избелва петната, ексфолира, уеднаквява цвета на кожата, предотвратява появата на
нови петна


Активни съставки: диамантен прах, гликолова киселина, лимонена киселина, фитинова
киселина, протеаз

Силна пилингова процедура, която съчетава всички познати до момента 5 пилингови техники – апаратура, механичен, химичен, ензимен пилинг и пептиди, за цялостно обновяване и ексфолиране на кожата и подобряване на микрорелефа на зрялата кожа.


Резултати: уеднаквява цвета на кожата, заличава финните линии, обновява и подмладява кожата


Активни съставки: диамантен прах, гликолова киселина, бадемова киселина, млечна киселина, протеаза

Освежаваща структура на сорбет, която овлажнява кожата особено когато усетите опъване и дискомфорт. Чрез нея кожата Ви ще възстанови хидратацията и блясъка си, изглежда жива и … сияйна! Маската е подходяща за дехидратирана кожа или когато искате да ѝ набавите допълнителна порция хидратация.

пречистваща маска с глинена текстура, която съдържа активен въглен, вулканичен пясък от Исландия и термална концентрирана вода от Южна Франция. Препоръчва се кожа, изложена на градско замърсяване и голямо количество свобонни радикали, като има пречистващо и свиващо порите действие. Успокоява, пречиства и изглажда релефа на кожата.

Процедурата микродермабразио е иновативен метод за обновяване на кожата, използващ деликатно избрани кристали за изглаждане на повърхностните слоеве. Получавате по-млада, свежа кожа, като се отстраняват мъртвите клетки и се подобрява текстурата. Процедурата също така намалява фините линии, белези и пигментации. Възстановяваща и безболезнена, микродермабразията ви подарява здрав и бляскав тен, който ще впечатли.

Oбновява кожата на лицето. Маска с лека гел текстура. Дейстава върху първи бръчици и тъмни петна посредством комбинация от два вида ексфолиране – киселинно и абразивно.

Oсвежаваща структура на сорбет, която овлажнява кожата особено когато усетите опъване и дискомфорт. Чрез нея кожата Ви ще възстанови хидратацията и блясъка си, изглежда жива и … сияйна! Маската е подходяща за дехидратирана кожа или когато искате да ѝ набавите допълнителна порция хидратация

 Пречистваща маска с глинена текстура, която съдържа активен въглен, вулканичен пясък от Исландия и термална концентрирана вода от Южна Франция. Препоръчва се кожа, изложена на градско замърсяване и голямо количество свобонни радикали, като има пречистващо и свиващо порите действие. Успокоява, пречиства и изглажда релефа на кожата.