Грим

Технологията “Косъм по косъм” е метод, с който увеличавамe дължината и обема на вашите естествените мигли без това да им навреди. Материалът, който се използва, е изработен от естествена коприна, като дължината на изкуствените мигли варира между 8 и 15 мм. Те се поставят една по една, без да имат директен контакт с клепача. Лепилото, което се прилага за залепване на всяка мигличка поотделно, е хипоалергенно, дерматологично тествано и притежава хирургическа здравина.

При 3D технологията се оформят тройни снопчета от копринени мигли и нежно се закрепят за всяка една естествена мигла с помощта на изключително здраво хипоалергенно лепило. Така ефектът е тройно по-голям и по-видим. Естественият вид се дължи на това, че ние от салон „ЕА” НЕ работим с готови 3D мигли. Всяко едно снопче, което Ви поставяме, е направено на момента и специално за Вас!

Това е най-новата технология за сгъстяване и удължаване на мигли. Методът е изключително щадящ и позволява закрепването на 4 – 5 до 8 изкуствени копринени косъмчета за всяка една естествена мигла.

Благодарение на новата технология за удължаване и сгъстяване на мигли може да се постигне по-добра симетрия и плътност, защото няма значение какво е количеството и състоянието на вашите собствени мигли. Можем да добавяме повече мигли там, където е необходимо.

Препоръчва се след третата седмица да се направи поддръжка за добавяне на липсващи косъмчета.

При правилно поставяне и поддръжка миглите имат трайност между 30 и 60 дни, като е препоръчително на всеки три месеца да се свалят изцяло.

гр.София ул.Тракия 2а (Между Дарик Радио и Дженерали до парка “Заимов”)

E-Mail: sophia_art@abv.bg

Телефон +359 899 642 594